Belastingadvieskantoor Zoetermeer

Ongeveer twee jaar geleden ben ik een eigen beautysalon begonnen. Super leuk werk, maar bij een eigen bedrijfje hoort helaas ook een administratie en dat is nou echt niet mijn sterke kant. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een belastingadvieskantoor in Zoetermeer en ik ben uitgekomen bij Hejo advies.

Administratieve ondersteuning

Hejo advies is een geweldig kantoor met professionele medewerkers. Zij weten heel goed hoe alles verwerkt moet worden en zij denken overal aan. Maar het belangrijkste is dat zij alle administratieve zaken van mij overgenomen hebben. Het enige wat ik moet doen, is bonnetjes bewaren en de rest regelen zij. Zij doen bijvoorbeeld de kwartaalaangiftes, maar ook de jaarlijkse grote aangifte regelen zij van A tot Z voor mij. Ik ben daar erg blij mee, want ik heb daar echt geen verstand van. Als ik dat zelf zou moeten doen, zou ik daar heel veel tijd mee kwijt zijn en de kans is groot dat het dan nog niet klopt ook.

Overige zaken

Als er nieuwe regels en wetten zijn, dan attenderen zij mij daarop als deze ook van toepassing zijn voor mij. Super fijn. En als ik tussendoor vragen heb, kan ik hen altijd bellen of mailen! Echt een top kantoor!!