Container opslag en het grote belang hiervan voor de veiligheid

container opslag

Een container opslag kan ervoor zorgen dat de veiligheid op een werkvloer gewaarborgd blijft. Gelukkig zijn de veiligheidsmaatregelen zo streng dat je hier niet meer onderuit kan. Het is daarom een tip om eens op de website van Denios te gaan kijken. Hier zie je veel mogelijkheden voorbij komen en die zijn allemaal in het belang van de veiligheid. 

Denios is een bedrijf die al meer dan 25 jaar ervaring heeft op het gebied van veilige opslag en handling van gevaarlijke stoffen. Door middel van een risico-inventarisatie kunnen zij jou precies vertellen wat er aan de werkplek mankeert.  container opslag

Eindelijk een zeer goede container opslag gevonden

Nadat wij de hulp van Denios hadden ingeschakeld om eens te kijken wat er aan de veiligheid nog verbeterd kon worden, kwam eer een medewerker langs. Op onze werkvloer werd de risico-inventarisatie uitgevoerd en daar zijn nog een paar punten uitgekomen. Zo moesten wij erop letten dat bepaalde gereedschappen waarmee gewerkt werd, veilig werden opgeborgen, na gebruik. Een ander probleem was dat bepaalde gassen die tijdens dit werk vrij kwamen in de ruimte bleven hangen. Hiervoor is nu een speciale kast gekomen die deze gassen afvoert. Door middel van een afzuigsysteem is het nu veilig werken.