Een geweldig vakantiehuisje in Sarlat

Dankzij een geweldig vakantiehuisje in Sarlat hadden wij een superleuke vakantie. Ik ben al vaker in de Dordogne geweest, maar deze keer was het helemaal top. We hadden een huisje met zwembad en een grote tuin. Omdat we met een gezin van 3 kinderen op vakantie waren, vonden we het prettig om een ruim huis te hebben. Nu hadden alle kinderen een eigen slaapkamer. Meestal konden we de dag al beginnen in de tuin. Vaak sprong mijn jongste zoon direct na het ontbijt al het zwembad in.

Veel bezienswaardigheden in de omgeving

In de omgeving van ons huisje was werkelijk van alles te doen. Onze kinderen houden erg van sportief bezig zijn, dus we hebben wel drie keer een kano gehuurd. Het was heerlijk om uren te dobberen op de rivier de Lot. Zelf houd ik veel van cultuur en oude steden en ook ik kwam goed aan mijn trekken. We brachten een bezoek aan onder andere Cahors en Souillac. Ook de markt in Sarlat vond ik echt een aanrader. Als ‘s middags de markt voorbij is, is het nog steeds geweldig om in dit oude stadje rond te wandelen.