Gabor slipper is er in verschillende modellen

Gabor slipper

Gabor slipper, een schoen waar je geen nee tegen kunt zeggen. Deze stappers zien er stijlvol uit en zijn zeer fijn om te dragen. Door de mooie afwerking, staan deze onder alle outfits geweldig. Dit merk wordt door een familiebedrijf ontworpen en gemaakt. Dit bedrijf bestaat al meer dan 60 jaar en heeft de kwaliteit van schoenen hoog in het vaandel staan. Durlinger is de winkel waar je deze mooie schoenen kan kopen. Het is zeker de moeite waard om een bezoek aan deze winkel te brengen als je op zoek bent naar mooie schoenen.  Gabor slipper

Gabor slipper, een mooi staaltje vakmanschap

De Gabor slipper kan je in veel verschillende modellen kopen. Van stijlvol tot een model voor de zomerse dag. Tevens heb je de keuze uit veel verschillende kleuren, maar ook van hoge hak tot platte zool. Het is maar net waar jij de voorkeur aan geeft. 

Omdat ik het altijd fijn vind om op slippers te lopen, heb ik twee paar bij Durlinger gekocht. Het ene paar is met een hoge hak. Leuk voor speciale gelegenheden. De andere is met een platte hak, lekker makkelijk voor de doordeweekse dag. Beiden schoenen zien er voortreffelijk en degelijk uit. Echt een topmerk  schoen!