GGZ vipp

In de zorg kun je vaak te maken met deze afkortingen (GGZ vipp). GGZ staat namelijk voor geestelijk gezondheidszorg. Vipp staat voor vroege intense psychose. Werk jij in het ziekenhuis of zorginstelling en zoek jij mensen die zich hier op richten? Dan zorgt Careffect ervoor dat zij jou heel goed kunnen helpen bij het vinden van deze juiste persoon.

Careffect weet namelijk zelf heel veel over dit onderwerp. Zij zorgen er voor dat jij voldoende geïnformeerd wordt. Je kunt daarom ook telefonisch contact met hun opnemen en zo weet je namelijk ook wat zij voor jou kunnen betekenen. Heb jij vragen hierover twijfel niet. Bel ze meteen op en dan kunnen ervoor zorgen dat jij antwoord kunt krijgen op al jouw vragen.

Eigen ervaring

Zelf werk ik als al 2 jaar in het ziekenhuis. Op de afdeling GGZ vipp kwamen we wat mensen te kort. Het werd namelijk tijd dat we weer voldoende mensen op de werkvloer hadden. Via Careffect las ik namelijk dat zij mij hiervoor goed op weg konden helpen. Zonder twijfels nam ik meteen contact met ze op. Ik kreeg namelijk veel informatie over hoe en wat ik allemaal kon doen. Uiteindelijk hadden wij weer voldoende mensen op de werkvloer dankzij de hulp van Careffect.