Online ritsen per meter kopen

ik heb samen met een paar vriendinnen een nieuwe hobby en dat is zelf tassen maken. Voor een van onze projecten wilde ik risten per meter kopen. Omdat we nog maar een beetje beginnelingen zijn in het maken van tassen volgen we al een aantal weken een cursus. Onze cursusleidster heft jarenlange ervaring in het zelf maken en ontwerpen van tassen. voor vragen en advies kun je altijd bij haar terecht. Daarom vroeg ik aan haar waar ik de benodigde fournituren zoals ritsen. Ze attendeerde mij erop dat je ook voor de fournituren voor kwaliteit moet gaan. Een rits die na twee keer gebruik al kapot gaat heb je niets aan. Ze gaf me toen de gegevens van de website jageafournituren.nl.

Goede kwaliteit en uitgebreid advies

Omdat ik al vrij snel met het nieuwe tassen project wilde beginnen. Heb ik gelijk contact opgenomen en gevraagd naar de mogelijkheden van risten per meter kopen. Ik kreeg heel netjes dezelfde dag nog antwoord terug. Omdat ik nog niet helemaal wist wat ik hebben moest vroeg ik om advies. Ze hebben me echt heel goed geholpen. Daarna direct een bestelling geplaatst. Dit alles voor hele betaalbare prijzen, hoogwaardige kwaliteit en een uitstekende service.