Overkapping in Tilburg

Overkapping in Tilburg

Een overkapping in Tilburg wordt zeer vakkundig en netjes gerealiseerd door Das & Vlassak zonweringen. Ik heb zelf erg goede ervaringen met dit bedrijf en daarom geef ik het jou graag als tip!

Overkapping in TilburgOverkapping in Tilburg op maat gemaakt

Wij hebben een bezoek gebracht aan de showroom van Das & Vlassak. Hier kun je echt alle mogelijkheden op het gebied van zonwering bekijken. Ook werden wij vriendelijk te woord gestaan door een medewerker die ons alles vertelde over kleur- en materiaalgebruik. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor glas of polycarbonaat platen en heb je ook nog allerlei extra opties. Wij hebben voor een witte overkapping gekozen met ingebouwde verlichting. Al snel hadden wij onze overkapping in Tilburg samengesteld. Deze wordt vervolgens helemaal op maat gemaakt zodat hij perfect in je tuin past.

Wij zijn enorm tevreden met onze overkapping in Tilburg, dit is mede te danken aan de fijne service van Das & Vlassak. Ik kan zeker aanraden om eens een bezoek te brengen aan deze showroom. Zij kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden en leveren echt goede kwaliteit. Ik weet zeker dat wij voor lange tijd plezier gaan hebben van de overkapping. Ik kijk er nu al naar uit om heerlijk te gaan genieten van onze tuin.