Promatect brandwerende platen bestellen

promatect brandwerende platen

Voor onze nieuwbouw is het de bedoeling om Promatect brandwerende platen te bestellen. Deze zorgen ervoor dat een brand beperkt kan blijven in één ruimte. De platen zijn gemaakt van materiaal die ontbrandbaar is en ook tegen vocht kunnen. Zodra een brand in een ruimte begint, waar dit materiaal tegen de muren, grond of plafond is bevestigd, kan het niet doorslaan naar een andere ruimte. Voordeel is dat iedereen zich hierdoor in veiligheid kan brengen door het pand te verlaten. Niet voor niets moet een gebouw aan bepaalde veiligheidseisen voldoen.

promatect brandwerende platen

Via Heat Barrier Promatect brandwerende platen kopen

Heat Barrier kan een zeer goed advies geven over de aanschaf van dit materiaal. Tevens kunnen zij een bestelling plaatsen bij een goede leverancier die deze producten maken. Niet alleen het materiaal moet goed zijn, maar ook de manier hoe deze platen worden bevestigd. Ook hier houdt dit bedrijf een oogje voor in het zeil.

Het is ook mogelijk om hier een onderhoudscontract af te sluiten, om op deze manier een zo veilig mogelijke omgeving te houden. Wil jij meer weten over dit bedrijf en de producten, neem dan contact op. Dit kan door het invullen van een contactformulier wat op de site te vinden is.