Tip: https://www.veiligheids-trainingen.nl/

https://www.veiligheids-trainingen.nl/

Voor veiligheidstrainingen moet je eens op de volgende website https://www.veiligheids-trainingen.nl/kijken; https://www.veiligheids-trainingen.nl/. Hier staan veel mogelijkheden op om een bepaalde training te volgen. Zo zie je hier een BHV cursus. Hier leer je om levensreddend te handelen, alarmeren en te ontruimen, maar ook brandbestrijding behoren tot deze opleiding. De EHBO cursus, daar leer je ook levensreddend te handelen, maar ook diverse letsel en vitale functies te behandelen. Tevens leer je hier ook om verband aan te leggen op een kneuzing of een wond.

Eigenlijk zijn dit maar twee voorbeelden van veiligheidstrainingen die je bij G4S kan leren. Het aanbod wat zij hier hebben is zo enorm, daarvoor kan je het beste zelf op hun website kijken voor de mogelijkheden. Nadat ik bovenstaande cursussen had gevolgd, was ik op zoek naar een andere training. Zo las ik de mogelijkheid om Ploegleider te worden. Dit is een persoon die in geval van een calamiteit leiding moet geven aan een groep bedrijfshulpverleners.

Bekijk de mogelijkheden op; https://www.veiligheids-trainingen.nl/

https://www.veiligheids-trainingen.nl/Via https://www.veiligheids-trainingen.nl/, heb ik meer informatie gevonden van de opleiding voor Ploegleider. Deze training heb ik met heel veel belangstelling en interesse gevolgd. De opleiding duurde maar vijf dagen en hierin werden verschillende onderwerpen behandeld, zoals:

  • Verkenning
  • Communicatie
  • Brandbestrijding
  • Redding
  • Ontruiming
  • Schadebeperking
  • Alarmering

Inmiddels heb ik mijn certificaat van deze opleiding op zak. Deze is twee jaar geldig en na die tijd zal ik weer een soort opfris cursus moeten gaan volgen. Gelukkig zijn  er geen calamiteiten in ons bedrijf geweest. Des te meer wij hebben geoefend om het bij iedereen helder te krijgen, wat te doen als er wel een calamiteit zal zijn.

Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die je bij G4S kan krijgen, neem dan een kijkje op hun website. Hier kan je de vele cursussen zien waar jij je voor kunt inschrijven.