Veilige gasflesopslag is altijd lastig!

Bij Propetto hebben ze een oplossing voor veilige gasflesopslag!

Gaat u op vakantie en neemt u een gasfles mee om te koken, of heeft u een barbecue thuis en wilt u er graag zeker ervan zijn dat uw gasfles op een veilige manier wordt opgeslagen? Propetto heeft daar een oplossing voor bedacht. Een gasflesopslag door middel van een grote kist. De kist is te verkrijgen in staal en hout. Het voordeel van staal is dat het relatief vuur dicht is en dus is de kans op beschadiging of ontploffing nihil. Een stalen box heeft ook als voordeel dat uw gasflesopslag goed is beveiligd en dus de kans dat hij kapot gaat of er iets met de gasfles gebeurd klein is.

Mijn ervaring

Ik ben afgelopen zomer op vakantie gegaan naar Spanje, het was daar lekker warm, en dus goed weer om te bbq’en. Ik had dus mijn barbecue in mijn caravan staan en ook de gasfles. Voorgaande jaren had ik altijd de gasfles los in de caravan staan, ik vond het nooit een fijn idee maar gelukkig was het altijd goed gegaan. Ik was op de vakantiebeurs en zag ineens een gasflesopslag staan. Ik had hem meteen aangeschaft.