Zelf geboortekaartje ontwerpen bij Kisscards

Zelf geboortekaartje ontwerpen

Om een kaartje extra persoonlijk te maken, kun je zelf geboortekaartje ontwerpen. Dit kan bijvoorbeeld bij Kisscards. Je kiest eerst voor een basiskaartje. Deze kaart kun je verder helemaal aanpassen naar je eigen wensen. Je kunt dingen toevoegen zoals versieringen en tekst of juist weghalen. Ook de binnenkant van de kaart kun je helemaal zelf indelen en ontwerpen. Zo krijg je een uniek geboortekaartje dat helemaal voldoet aan jouw wensen en smaak.

Zelf geboortekaartje ontwerpen is helemaal niet zo duur

Zelf geboortekaartje ontwerpen En zelf een geboortekaartje ontwerpen hoeft ook helemaal niet zo duur te zijn. Bij Kisscards betaal je € 1,60 per kaartje. En als je een account aanmaakt worden al jouw aanpassingen gewoon opgeslagen. Je kunt dus later ook dingen wijzigen als je toch een ander gedichtje wilt of je nog niet zeker bent van de naam. Als je kindje geboren is dan kun de laatste gegevens zoals de datum, gewicht en lengte nog even toevoegen en dan bestel je ze. En als je voor 14.00 uur bestelt dan worden ze dezelfde dan nog geprint en verzonden. Zo heb je jouw kaartjes supersnel in huis.

Gratis proefdruk

De kaartjes worden gedrukt in de eigen drukkerij. Wil je de kwaliteit van de kaartjes bekijken? Vraag dan een gratis proefdruk aan.